Tilaa opas

Mediamyynnin opas mainostajalle

Kokosimme asiakkaidemme käyttöön kattavan pikaoppaan mainonnan suunnitteluun niin printtimedian kuin digitaalisenkin näkyvyyden osalta. Voit ladata ilmaisen oppaan alta, jonka jälkeen saat käyttöösi uusimmat vinkit ja ohjeet tehokkaan ja toimivan mainonnan suunnitteluun. Oppaassa käydään läpi tarjoamamme mainosvaihtoehdot eri kanaviin, sekä tavat, joilla tavoitat parhaiten juuri sinun asiakkaasi. Oppaan avulla voit tarkastella oman markkinointisi tavoittavuutta ja poimia itsellesi sopivia keinoja sen tehostamiseksi. Myös asiantuntevat mediamyyjämme ovat aina valmiita auttamaan sinua koko Pohjois-Pohjanmaan kattavan markkinointipaketin suunnittelussa – oli yrityksesi sitten minikokoinen tai maanlaajuinen.

Lataa opas

Lataa opas

Tilaa Oulu-lehden ilmainen opas

Lomakkeen täyttämällä saat oppaan sähköpostiisi ja muita Oulu-lehden tietoja.

Tuotteet

Tuotteet mainostajalle

Tarjoamme näkyvyyttä Suur-Oulun alueella sekä koko Suomen yli kuudessa eri paikallislehdessä.

Painettu Oulu-lehti

Painettu Oulu-lehti on tehokas tapa mainostaa erikoistarjouksia, kampanjoita ym. Oulun ja lähikuntien alueella. Lehti ilmestyy keskiviikkoisin ja kokonaisjakelulevikki on n. 100 000.

Verkkolehti oululehti.fi

Oulu-lehden responsiivisessa verkkolehdessä on useita erilaisia mainosvaihtoehtoja, jotka tavoittavat kohderyhmäsi missä ja milloin tahansa, sekä millä laitteella tahansa – Rotuaarilta Rantalakeudelle. Sivuston katselukertoja kertyy kuukaudessa yli 70 000 kappaletta

Tässä.fi mobiilisovellus

Tässä.fi on paikkasidonnainen applikaatio iOS- ja Android-käyttäjille. Mainonnan uusi ulottuvuus on tehokasta ja täsmällistä markkinointiviestintää oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

Mainoshinnat

Oulu-lehden mainoskoot ja -hinnat

Hinnat €/pmm. Alla oleviin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero (24 %).

Painetussa lehdessä ilmoitusten koot ilmoitetaan palstamillimetreinä. Yksi palstamillimetri on yhden palstan levyinen ja yhden millimetrin korkuinen tila. Lehden sivu puolestaan koostuu 6 palstasta. Ilmoituksen koko on siis leveys palstoina x korkeus millimetreinä.
Iso ilmoitus huomataan helpommin, jolloin myös sen teho on suurempi kuin pienen.

Verkon mainospaikat ovat kiinteän kokoisia, näyttöpäätteelle skaalautuvia blokkeja, jotka vievät tietyn osuuden näytöltä. Verkon ja mobiilin mainokset ovat näkyvillä viikon kerrallaan.

Verkkolehden mainospaikat    Oulu-lehden mainospaikat

Aineisto-ohjeet

Aineisto-ohjeet ja lisätiedot

Aineistot tulee lähettää osoitteeseen ilmoitukset(at)oululehti.fi

Valmiit aineistot toimitettava tiistaina klo12.00 ja Oulu-lehdessä valmistettavien materiaali maanantaina klo 10.00 mennessä.

Lehden ilmestyminen

Oulu-lehti ilmestyy keskiviikkoisin
(noin 100.000 kpl) seuraavilla alueilla: Oulu, Haukipudas,Ii, Kiiminki, Kempele, Oulunsalo, Tyrnävä, Liminka, Muhos ja Ylikiiminki.

Ilmestymispäivät: Keskiviikko

Näköislehti: www.oululehti.fi/epaper
Verkkolehti: www.oululehti.fi

Erikoisnumerot

Mammuttijakelut 2018 (levikki noin 123.000 kpl):

 • ke 17.1.
 • ke 14.2.
 • ke 14.3.
 • ke 18.4.
 • ke 16.5.
 • ke 13.6.
 • ke 15.8.
 • ke 12.9.
 • ke 17.10.
 • ke 28.11.
 • Lomalehti:
  ke 11.7.

  Joulu Extra:
  la 15.12.

  Erikoisnumerot jaetaan perusjakelun lisäksi alueille:
  Raahe, Pattijoki, Siikajoki, Lumijoki, Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo
  Ilmoitusten valmistus: InDesign CS6

  Lisätiedot

  Ilmoitushintamme sisältää ilmoituksen suunnittelutyön ja 2 (kaksi) vedostuskertaa. Ylimääräisistä vedoksista perimme maksun (á 20e/sis. alv). Mahdollinen lisämaksu lisätään ilmoituksen hintaan.

  Oulu-lehti -lehdessä valmistetun ilmoituksen välityksestä muihin lehtiin peritään toimeksiantajalta 0,10e/pmm +alv 24%, kuitenkin vähintään 15e /+alv 24% maksu.

  Mikäli asiakkaan pyynnöstä valmistettua ilmoitusta ei julkaista lehdessä (ilmoitusvaraus/toimeksianto peruuntuu lehdestä riippumattomista syistä), valmistetusta ilmoituksesta peritään 50 € (sis. alv) valmistusmaksu.

  Mikäli ilmoitusvaraus perutaan asiakkaan toimesta alle 12h lehden painoon lähdöstä, peritään ilmoituksen hinnasta 50% tai vähintään 50e +alv.

  Lehden vastuu virheellisen ilmoituksen tai väärän julkaisuajan ilmoittajalle aiheuttamista vahingoista rajoittuu enintään ilmoitushintaan. Oulu-lehtiei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, mikä johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta ilmoituksesta, myöhässä toimitetusta materiaalista tai virheestä, mikä käy selville ilmoittajalle pyynnöstä toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään korjausvedoksesta.

  Alennukset

  Toistoalennus -20 %
  Mainostoimistot -15 %

  Oulu-lehden Blogi

  Ota yhteyttä!

  Ota yhteyttä!

  Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oululehti.fi

  Jarkko Välikangas

  avainasiakaspäällikkö
  puh. 044 7370 360

  Mikko Laitila

  Mikko

  avainasiakaspäällikkö
  puh. 044 7370 342

  Soile Suorsa

  Soile

  avainasiakaspäällikkö
  puh. 044 7370 350

  Tilaa opas

  Mediamyynnin opas

  Mainonnan suunnittelu ja kohderyhmien tavoittaminen voi olla joskus hankalaa. Jotta osaisit valita oikeat kanavat ja oikeat mainospaikat, tarjoamme käyttöösi ilmaisen mediamyynnin oppaan, joka on täynnä hyödyllisiä vinkkejä markkinoinnin suunnitteluun. Tilaa se sähköpostiisi ja hyödynnä tuorein tieto täysin ilmaiseksi!

  Tilaa Oulu-lehden ilmainen opas

  Lomakkeen täyttämällä saat oppaan sähköpostiisi ja muita Oulu-lehden  tietoja.